3+ posters = 15% korting

Categorieën

Woordenboek posters

Wallll logo

Woordenboek posters

Met een woordenboek poster of definitie poster heb je een leuke, originele poster aan de muur hangen. 

Grappige posters met tekst

Omdat we het allemaal wel leuk vinden om af en toe wat humor aan de muur te hangen, is een woordenboek poster een origineel idee. Met de grappige definities van bijvoorbeeld de posters ‘Calories’ en ‘Diet’ laat je iedereen die de keuken in komt lachen. De posters zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor er altijd wel een plekje is om hem op te hangen of neer te zetten.

Toont alle 21 resultaten

Een origineel cadeau 

Wil je jouw vriend of vriendin, moeder of tante, broer of zus verrassen met een leuk cadeau voor zijn of haar verjaardag? Met een woordenboek poster of definitie poster zorg je ervoor dat ze een blijvende herinnering aan de muur hebben hangen. Iedere keer als ze de poster zien zullen ze aan je denken en jij laat hen zien dat ze veel voor je betekenen. Vooral op dagen als Moederdag, Vaderdag of Broer en Zus dag is het een mooi gebaar. 

Tip: ook leuk voor een housewarming! 

Een manier om te vertellen dat je een kindje krijgt

Ben je zwanger en wil je binnenkort bekendmaken aan je familie dat ze oom of tante, opa of oma worden? Dan is een definitie poster een hele unieke manier om het ze te vertellen. Je kunt eventueel ook zelf een definitie invullen, waardoor je het nóg persoonlijker kunt maken. 

Bestel een woordenboek poster nu in onze webshop

Binnen een paar klikken ben je klaar en heb je binnen de kortste keren de poster in huis, klaar om te geven als persoonlijk cadeau of voor jezelf om aan de muur te hangen! Heb je vragen over een specifieke poster of wil je meer weten over onze dienstverlening? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of neem contact met ons op via het contactformulier.