3+ posters = 10% korting

Categorieën

WC posters

Wallll logo

WC posters

Leuk je toilet op met een toffe poster! WALLLL is dé plek waar je toffe wc posters voor in de kleinste ruimte van het huis vindt. Poep- en plashumor blijft voor veel mensen (lees: mannen) toch een zwakke plek. Om ook het toilet extra sfeer mee te geven, hebben wij onze wc-posters met quotes in het Nederlands en Engels in het leven in geroepen. Je moet er niet raar van opkijken als mensen voortaan met een lach op hun gezicht de wc verlaten. Ook wachtrijen voor de wc kunnen wij niet uitsluiten. Een poster voor op het toilet is ook een goede housewarmingtip! Check hieronder alle toiletposters in ons aanbod.

Resultaat 1–24 van de 103 resultaten wordt getoond

Een bezoek aan de wc wordt leuker met een toffe poster aan de muur

Er zijn veel mensen die tijdens hun toiletbezoek op hun telefoon zitten. Als je jezelf en je gasten van ander vermaak wilt voorzien op het toilet, dan doe je er goed aan om een leuke poster aan de muur te hangen. Je vindt bij ons allerlei posters die te maken hebben met het thema ‘toilet’ en die quotes in het Nederlands of Engels bevatten. Behalve posters met quotes kun je ook kiezen voor een poster met woordzoeker in het Nederlands, die ook weer vol staat met woorden over het toilet. Wil je niet alleen je wc, maar ook andere ruimtes in je huis opleuken met een toffe poster? We hebben posters in allerlei soorten thema’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

wc posters

 

Maak van je toilet de leukste ruimte in het huis met een humoristische wc poster

Een bezoek aan de wc wordt keer op keer een feestje met een poster van WALLLL! Heb je een poster voor op het toilet gekozen, met toffe quotes in het Nederlands of Engels? Bestel deze dan direct in onze webshop. Je ontvangt je poster vervolgens snel in huis, zodat je direct jouw toilet kunt decoreren. Heb je vragen? Vul het contactformulier in of mail naar [email protected].