3+ posters = 10% korting

Categorieën

Cadeau pakketjes

Wallll logo

Cadeau pakketjes

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau? Dan zijn onze cadeau pakketjes ideaal om te geven! In onze webshop vind je verschillende leuke en unieke pakketjes. De cadeau pakketjes zijn ideaal voor elke gelegenheid. Kies een leuk pakket voor een babyshower, een pakket speciaal voor moederdag of een leuk pakket voor Kerst. Onze leuke cadeau pakketjes passen door de brievenbus en zijn daarom ideaal om cadeau te doen! Je kunt het pakketje direct bij de ontvanger laten bezorgen, net zo handig.

Al onze cadeau pakketjes zijn voorzien van unieke posters! Elk pakket bevat een prachtige poster die sfeer voor iedere ruimte creëert. Met onze posters maak je van je huis je thuis. De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan verschillende smaken en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een verrassing voor een vriend(in) of gewoon een attent gebaar, onze pakketten zijn de perfecte keuze.

Wij printen onze posters op premium 210 grams fotopapier. Dit doen we met professionele printers, zodat kleuren helder zijn en details altijd goed te zien zijn. Kwaliteit is namelijk onze hoogste prioriteit.