3+ posters = 15% korting

Categorieën

Kalenders

Wallll logo

Kalenders

Lijkt het je leuk om een verjaardagskalender op een poster te bestellen? Met onze maand- en jaarkalender heb jij overzicht op de verjaardagen van al je dierbaren. Hang je het in je kantoor, toilet of woonkamer, zodat je de verjaardag van je dierbaren nooit meer kan vergeten. Bij Wallll kun je een mooie verjaardagskalender in de vorm van een poster bestellen, en dat in de door jou gewenste vormgeving en maten. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor kinderkalenders, zodat de kleine nooit meer een verjaardag zal vergeten. De kinderkalander is een mooie aankleding voor de kinderkamer van hem of haar.

Toont alle 5 resultaten

Een verjaardagskalender op poster bestellen is handig én voegt iets toe aan je interieur

Een verjaardagskalender op poster bestellen is een goed idee, want daarmee zie je in één blik wie er deze maand jarig is. Of gebruik je de kalender om geen afspraak meer te hoeven missen? Het voordeel van een kalender kopen is dat het niet alleen goed overzicht geeft over een periode, maar ook dat het fraai staat in een bepaalde ruimte.

Een kalender als geschenk

Een verjaardagskalender op poster kun je natuurlijk ook bestellen voor iemand anders. Het is immers altijd leuk om er een te krijgen! Zoek je een kleine kalender of wil je juist een hele grote voor iemand? Onze kalenders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt met diverse materialen. Kies een print en laat deze door onze professionele printers op jouw kalender drukken!

Bekijk onze producten

Met onze kalenders op maat vind je altijd iets voor in je interieur of maak je altijd iemand blij met een leuk geschenk. Ook posters met tekst of een sfeervolle fotolijst zijn natuurlijk leuk om voor jezelf of iemand anders te kopen! Bestel heel eenvoudig je artikelen online. Schrijf je ook eens in voor onze nieuwsbrief!